Axon 30S vjen më 26 shtator me një kamerë nën ekran

Axon 30S vjen më 26 shtator me një kamerë nën ekran

Xiaomi ka konfirmuar tashmë se Civi 2 do të ketë një prerje në formë pilule për kamerat e tij të dyfishta selfie, Redmi K60 ka të ngjarë të marrë një sistem njoftimi të stilit Dynamic Island, Realme duket gjithashtu i interesuar për këtë. Nëse jeni të shqetësuar për prodhuesit e Android që nxitojnë të imitojnë dizajnin e ri të Apple, ZTE ka kundërhelmin e përsosur.

Kompania do të zbulojë ZTE Axon 30S më 26 shtator (e hënë) dhe do të ketë një kamerë nën ekran. Kontrollojeni këtë - pa vrima me grusht, në formë pilule ose ndryshe, pa nivel, vetëm një ekran.

ZTE Axon 30S vjen javën e ardhshme me kamerë nën ekran

Telefoni do të jetë 7,8 mm i trashë dhe 192 g, sipas një tjetër ngacmuesi zyrtar. Postimi në Weibo përpiqet ta shesë këtë si të hollë dhe të lehtë, por kjo është vetëm gjysma e vërtetë.

Axon 30S do të jetë 7,8 mm i trashë dhe 192 g

Axon 30S do të jetë 7,8 mm i trashë dhe 192 g

Gjithashtu, ne nuk e dimë saktësisht pse ZTE po kthehet në serinë Axon 30 (e fundit prej të cilave u lançua vitin e kaluar) kur seria Axon 40 është tashmë këtu. Ndoshta do të jetë një version i përditësuar i Axon 30 5G (gjithashtu me një kamerë UD).

Detaje të mundshme të Axon 30S në TENAA (ZTE 9042N)

Detaje të mundshme të Axon 30S në TENAA (ZTE 9042N)

Axon 30S mund të ketë kaluar përmes TENAA, e cila zbuloi një ekran më të vogël 6,67 inç (AMOLED, FHD+), Axon 30 5G kishte një ekran masiv 6,92 inç. Bateria do të ketë një kapacitet më të madh prej 4 mAh (në vend të 430 mAh). 4 200G ishte një qime më i lehtë në 30 g, gjë që është e çuditshme duke marrë parasysh madhësinë e saj.

Sido që të jetë, konfigurimi i kamerës mund të thjeshtohet në 64MP kryesore, 5MP makro dhe thellësi 2MP (duke hequr 8MP ultra të gjerë). Kamera selfie do të ketë një rezolucion prej 16MP. Kjo është nëse ZTE 9042N është me të vërtetë Axon 30S, sigurisht.

Vini re se kjo pajisje nuk duket të jetë e lidhur me Axon 40 SE/Blade V40S, megjithëse kjo do të ketë gjithashtu një kamerë nën ekran.

Burimi 1 | Pranvera 2 | Burimi 3 (në gjuhën kineze)