Si të promovoni biznesin tuaj?

Si të promovoni biznesin tuaj?

Publikimi i biznesit tuaj është thelbësor për të tërhequr klientët dhe për të rritur qarkullimin tuaj. Por kjo nuk është gjithmonë...

Ndërmarrja: avantazhet e resë hibride

Ndërmarrja: avantazhet e resë hibride

Ruajtja në cloud ofron shumë mundësi për bizneset sot. Ai vjen në 3 zgjidhje kryesore, duke përfshirë…

Mp3Juices: si funksionon lëngu mp3?

Mp3Juices: si funksionon lëngu mp3?

Mp3Juices, një faqe e mirënjohur e shkarkimit të muzikës mp3, është plotësisht falas. Mp3 Juices ofron gjithashtu një…

17 ide për fotot tuaja

17 ide për fotot tuaja

Pamjet e pushimeve buzë detit, kujtimet e muajve të mjaltit, daljet e fundit në male, portrete… çdo foto është…

Printera Brother, zgjidhja më e mirë

Printera Brother, zgjidhja më e mirë

Pajisjet kompjuterike, printeri është një pajisje që del në letër teksti i shkruar nëpërmjet softuerit të përpunimit të tekstit….

Si të spiunoni llogarinë Snapchat?

Si të spiunoni llogarinë Snapchat?

A pyesni veten se çfarë po bën shoku ose i dashuri juaj në Snapchat gjatë gjithë ditës? Për prindërit,…

Kamera e brendshme Aqara 2K Hub G3

Kamera e brendshme Aqara 2K Hub G3

Kamera e brendshme Hub G3 është një produkt i kompanisë së teknologjisë së lartë Aqara. Kjo markë e pajisjeve të sigurisë në shtëpi…

VPN: cilat janë përfitimet e VPN-ve?

VPN: cilat janë përfitimet e VPN-ve?

Një VPN (Rrjeti Virtual Privat) ose RPV (Rrjeti Virtual Privat në frëngjisht) është një sistem për krijimin e një lidhjeje…

Pse të zgjidhni enigmat për t'u ngjyrosur?

Pse të zgjidhni enigmat për t'u ngjyrosur?

Si fëmijë, adoleshent apo i rritur, enigmat janë një aktivitet mjaft tërheqës për të kaluar kohën në një mënyrë të shëndetshme. Për të stimuluar siç duhet...

Mendimi ynë për Xiaomi Pad 5

Mendimi ynë për Xiaomi Pad 5

Xiaomi Pad 5 është prezantuar zyrtarisht për tregun evropian dhe francez. Ne patëm mundësinë të provonim këtë të re…

Sistemi i ri eVisa i Zelandës së Re

Sistemi i ri eVisa i Zelandës së Re

Nga data 1 tetor 2019, vizitorët nga vendet e Bashkimit Evropian si dhe disa të tjerë që do të shkojnë në...

Si të kujdeseni për laptopin tuaj?

Si të kujdeseni për laptopin tuaj?

Blerja e një laptopi është një investim i madh dhe është thelbësore të kujdeseni rregullisht për të për të zgjatur jetën e tij ...

Zgjedhja e fibrës optike të duhur

Zgjedhja e fibrës optike të duhur

Ne kemi folur tashmë për kabllot e rrjetit Ethernet dhe ndryshimet midis tyre. Fibra optike është një kompromis i shkëlqyer dhe...

Zhvillimi i 5G: a ka ndikim në mjedis?

Zhvillimi i 5G: a ka ndikim në mjedis?

Vendosja e 5G në Francë do të bëhet këtë vit! Shumë teknologji të reja do të pasojnë këtë ndryshim, ...

Rishikimi i Samsung Galaxy M51

Rishikimi i Samsung Galaxy M51

Seria Galaxy M e Samsung është pajisur edhe një herë me një pajisje të re, në formën e ...

Rishikimi i Samsung Galaxy A31

Rishikimi i Samsung Galaxy A31

Hyrje Shfletimi i gamës së madhe të pajisjeve Samsung në vitin 2020 nuk është një detyrë e lehtë. Gjiganti Korean vështirë se ...

Hot Plug: OnePlus 10T dhe OxygenOS 13

Hot Plug: OnePlus 10T dhe OxygenOS 13

OnePlus mbajti një ngjarje të madhe lansimi javën e kaluar. Mbajtur në sallën madhështore Gotham në Nju Jork…