Gjithçka rreth reklamimit dhe çelësit USB të riciklueshëm

Gjithçka rreth reklamimit dhe çelësit USB të riciklueshëm

Vitet e fundit, pasojat e degradimit të mjedisit kanë qenë gjithnjë e më alarmante. Shoqatat që luftojnë për mbrojtjen e natyrës nuk janë më të vetmet që ndërgjegjësojnë në botë. Edhe kompanitë po hyjnë në luftë, dhe kjo në mënyra të ndryshme. Shumë prej tyre më pas zgjedhin shpërndarjen e të mirave ekologjike të cilat janë shpata me dy tehe. Nga njëra anë bartin mesazhe reklamuese dhe nga ana tjetër inkurajojnë njerëzit të ruajnë natyrën. Çelësi i reklamimit dhe i riciklueshëm USB është një shembull i kësaj. Zmadhoni këtë dhuratë të jashtëzakonshme të korporatës.

Çelësi ekologjik i reklamave USB

La çelësi promovues usb mund të jetë gjithashtu një artikull miqësor ndaj mjedisit nëse është bërë me materiale miqësore me mjedisin. Mund të jenë materiale të riciklueshme ose materiale të riciklueshme.

Përdorimi i kësaj dhurate të korporatës është zakonisht pjesë e një qasjeje ekologjike brenda një kompanie. Ai përbëhet nga porositja e modeleve të çelësi promovues usb me byk të bërë me materiale të rinovueshme ose të riciklueshme dhe vendosin modelet për të njohur kompaninë. Në të njëjtën kohë, kompania dërgon një mesazh reklamues që nxjerr në pah famën e saj dhe përmirëson imazhin e saj dhe një mesazh që inkurajon objektivat të kujdesen për mjedisin. Përveç dukshmërisë, ai fiton edhe një imazh të përkushtuar dhe të përgjegjshëm që është një plus për komunikimin e tij.

Materiale të ndryshme për çelësin ekologjik promovues USB 

Predha e një çelësi USB reklamues mund të bëhet me lloje të ndryshme materialesh të riciklueshme dhe ekologjike. Ketu jane disa shembuj:

Druri

Ky është materiali më i zakonshëm për prodhimin e çelësave USB të personalizuar. Avantazhi i drurit është forca e tij. Mund t'i rezistojë goditjeve dhe gërvishtjeve. Është gjithashtu e mundur të zgjidhni midis disa llojeve të drurit dhe kështu të merrni ngjyra të ndryshme dhe modele natyrale.

Bambu

Ky material është i ngjashëm me drurin. Është gjithashtu rezistent dhe jep një përfundim të këndshëm. Është gjithashtu e lehtë.

Tapa

Është një material eko-përgjegjës i vlerësuar veçanërisht nga prodhuesit e artikujve promovues ekologjik. Vjen nga një shumëllojshmëri e veçantë lisi. Përveç lehtësisë së tij, fleksibiliteti dhe rezistenca e tij janë gjithashtu asetet kryesore të tij.

Xhami

I përbërë kryesisht nga përbërës natyralë duke përfshirë gur gëlqeror, karbonat natriumi dhe rërë, qelqi është gjithashtu një material natyral dhe ekologjik par excellence. Mund të riciklohet pafundësisht. Është solid dhe veçanërisht estetik.

Plastikë bimore

Këto materiale vijnë nga elementë bimorë duke përfshirë niseshtenë e patates, panxharin, bishtajat e kafesë, algat e detit, kallam sheqeri, etj. Nga mbetjet natyrore të mbetjeve organike ose bujqësore të marra me këto produkte, ne prodhojmë plastika të reja ekologjike të cilat janë alternativa interesante ndaj plastikës nga petrokimikatet.

Bioplastika

Ka edhe bioplastikë që janë materiale me burime biologjike. PE ose polietileni i cili është bërë kryesisht nga kallam sheqeri dhe PLA ose acidi polilaktik i bërë nga niseshteja e misrit, panxharit dhe kallam sheqerit janë shembuj.

fibrave bimore

Disa fibra natyrore bimore përdoren gjithashtu për të dizajnuar guaskat e artikujve reklamues si p.sh çelësi promovues usb. Ndër më të njohurat janë fibrat nga misri, orizi etj. Ato bëjnë të mundur marrjen e artikujve të lehtë dhe estetik.

letër dhe/ose karton

Disa prodhues promovues të çelësave USB ofrojnë gjithashtu modele të bëra prej letre ose kartoni. Edhe pse mund të mos duket e qartë, është plotësisht e mundur. Për më tepër, ato janë gjithashtu materiale të riciklueshme sipas dëshirës. Edhe pse nuk janë më rezistente se të tjerat, janë interesante.

plastikë e ricikluar

E veçuar gjithmonë nga ambientalistët dhe kushdo që është i vetëdijshëm për degradimin e mjedisit, plastika është kthyer në simbole të ndotjes. Megjithatë, ka versione plastike të ricikluara që po përdoren gjithnjë e më shumë. Ky është rasti i rPET. Ai vjen nga plastika e ricikluar dhe bën të mundur dizajnimin e çelësave reklamues të riciklueshëm USB. Përveç qëndrueshmërisë së tij, ai gjithashtu bën të mundur prodhimin e çelësave me forma, dizajne dhe stile të ndryshme.

Si të personalizoni një çelës USB të reklamimit ekologjik?

Për të vendosur shenjën e tij, emrin, logon ose sloganin e tij dhe çdo mesazh tjetër reklamues në trupin e saj çelësi promovues usb, janë të mundshme disa teknika shënimi. Zgjedhja, megjithatë, varet nga materiali me të cilin është bërë çelësi.

Printimi i jastëkëve mund të përdoret për çdo material. Ky sistem printimi bën të mundur transferimin e modeleve të ndryshme të vogla, veçanërisht shkronjat ose numrat, në çelësin USB.

Printimi dixhital është gjithashtu një teknikë tjetër që profesionistët përdorin për të ngjitur me personalizim elementët e dëshiruar nga klientët në çelësat e tyre USB. Siguron transferimin e modeleve të ngjyrave të ndryshme.

Gdhendja me lazer është veçanërisht e përshtatshme për materiale të forta si druri ose plastika. Bën të mundur që të ketë arsye të qëndrueshme.

Renditja mund të bëjë të mundur gjithashtu marrjen e modeleve reliev në çelësin USB të bërë prej plastike. Megjithatë, nuk është i përshtatshëm për lëndë të tjera.

Kush janë objektivat e çelësave USB të riciklueshëm?

Disqet USB të riciklueshme janë artikuj dhuratash që kompanitë mund t'i japin kujtdo pa përjashtim. Ato janë të përshtatshme për klientët, punonjësit, partnerët, furnitorët, etj. Ato gjithashtu mund të përdoren si nga individë ashtu edhe nga profesionistë. Në të vërtetë, me këtë lloj artikulli, qëllimi nuk është vetëm t'u drejtohet atyre që janë tashmë në konceptin e ekologjisë, por edhe t'ua bëjë të njohur të tjerëve. Kjo është pikërisht arsyeja pse ato duhet të shpërndahen për të gjitha objektivat. Ata do t'u bëjnë të ditur rëndësinë e ruajtjes së mjedisit.

Në përmbledhje, çelësi promovues usb dhe i riciklueshëm mund të përmbushë të gjitha misionet e një çelësi klasik USB. Vetëm se, përveç mesazhit reklamues që mbart, transmeton edhe një mesazh që thekson ekologjinë dhe mbrojtjen e mjedisit.

Gjeni më shumë këshilla për neuf.tv

Ju gjithashtu mund të pëlqeni: Gdhendësi/prerësi më i mirë me lazer